Dundruk – LEDENAANBIEDING

Speciaal voordeel voor onze leden:

Dit boek zal, enkel voor onze aanwezige leden, reeds te koop zijn, op de najaarsbijeenkomst van het Godfried Bomans Genootschap, op zaterdag 26 oktober vanaf 15:00 uur in het Hotel LM te Haarlem. In de reguliere boekhandel wordt dit boek pas vanaf 01 november te koop aangeboden. Inschrijven voor de najaarsbijeenkomst kan nog tot 18 oktober 2019.

Na Carmiggelt, Schmidt, Minco, Campert, Thijssen en Van Kooten brengt uitgeverij Van Oorschot in oktober een verzameling verhalen van Godfried Bomans uit in de reeds befaamde reeks smalle dundrukboeken. Mede dankzij voorstellen van leden van het Godfried Bomans Genootschap kon een boek onder de titel De Brandmeester van meer dan 300 bladzijden worden samengesteld. “Bomans is onmiskenbaar een meesterlijke schrijver, die zowel ernstig als zeer lichtvoetig kon zijn,” schrijft Van Oorschot.

De gebonden bundel verschijnt met stofomslag en leeslint en kost €27,50. ISBN 9789028293021 NUR 301

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.