Boeken verkoop

Het Genootschap krijgt regelmatig vragen over de ver- en inkoop van boeken van Bomans. Mensen die hun boeken aanbieden, of mensen die op zoek zijn naar een boek. Nu heeft het Genootschap niet de middelen een winkeltje te beginnen maar we willen mensen toch de gelegenheid bieden een oproepje te plaatsen, of juist te verkopen.

Vul hieronder het reactieformulier in, vermeld daarin duidelijk

 1. Om welk boek het gaat
 2. Of u het zoekt of juist wil verkopen
 3. Prijs, conditie, leveringsvoorwaarden
 4. Uw naam en e-mailadres of contactmogelijkheid
  (Let op! Dit is een openbare pagina. Het Genootschap is niet verantwoordelijk
  voor wat er met uw gegevens gebeurt)
 5. De advertentie moet worden goedgekeurd, dit kan enkele dagen duren. Als de koop of ruil geslaagd is en de advertentie verwijderd mag worden, wilt u dit dan laten weten?

6 gedachten over “Boeken verkoop”

 1. In de erfenis van mijn vader trof ik ongeveer 25 boeken van Godfried Bomans aan. Hij was een groot liefhebber. Er zitten 9 eerste drukken tussen, nog een aantal derde drukken en recentere drukken.
  Het zou mij een genoegen zijn als een andere liefhebber van dit werk er plezier aan kan ontlenen. Een redelijke vergoeding stel ik op prijs maar het gaat me vooral om een goed thuis voor de boeken waar mijn vader zoveel tijd en liefde aan heeft gegeven.
  De titels van de eerste druk exemplaren zijn:
  Wonderlijke nachten
  De avonturen van Pa Pinkelman
  De onsterfelijke Pa Pinkelman
  Capriolen
  Buitelingen
  Kopstukken
  Op het vinkentouw
  Op de keper beschouwd
  Van de hak op de tak

  De andere titels verstrek ik met plezier aan wie belangstelling heeft.

  Pieternel van Amelsvoort
  pieternel@xs4all.nl

  Beantwoorden
 2. Omdat ik mijn boekenkast wil uitruimen biedt ik aan een flinke stapel exemplaren van ‘Godfried’, orgaan van het Godfried Bomans Genootschap. Het oudste exemplaar is van 1984, het jongste is van afgelopen jaar. Garanties dat het compleet is geef ik niet, maar daar staat tegenover dat ik dit om niet ter beschikking stel van een liefhebber. Wie het wil hebben mag het komen ophalen in Kudelstaart.

  Freek van Leeuwen
  vanleeuwen.freek@gmail.com

  Beantwoorden
 3. Aangeboden tegen redelijke prijs (plus evt. Verzendkosten)
  Deel 1 t/m 6: – Jan de Zebra – Het Locomotiefje – De verliefde zebra – Het luie jongetje – De ontevreden vis – De ijdele engel
  In 1953 uitgegeven via de co-op.
  In goede maar gebruikte staat.

  Albert Roovers
  roovers@planet.nl

  Beantwoorden
 4. Beste Bomans-liefhebbers(sters), Ik zoek voor een mooie Bomansverzameling een goede bestemming. Die goede bestemming is veruit belangrijker dan opbrengst. Het betreft ruim 100 items, boeken zowel als platen, DVD’s, een luisterboek en een map met krant- en tijdschriftartikelen. Inclusief b.v. de 7 delen verzameld werk ( in goede staat), de Pim, Frits en Ida taalboekjes en een Sitas-taalcursus !!. Hebt u belangstelling, dan kan ik u een lijst en overzichtsfoto sturen per email.
  Het totaal op te halen hier in Groningen, prijs 80 Euro……….
  Luuk Boiten
  lenhboiten@gmail.com
  Groningen

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.