Najaarswandeling 2020

Zoals alle leden van ons gewend zijn, ontvangen zij in september het najaarsnummer van ‘Godfried’. Daar is geen verandering in gekomen. Jarenlang stuurden we met de ‘Godfried’ ook een uitnodiging mee voor een najaarsbijeenkomst. Dat is dit keer wél anders.

Het lijkt ons niet verstandig onder deze omstandigheden samen te komen in het ons vertrouwde zaaltje. Wij hebben gezocht naar een alternatief in het teken van onze geliefde schrijver en waarbij we elkaar toch veilig zouden kunnen zien.

Daarom ontvangen alle leden, samen met de ‘Godfried’, ook het boekje ‘Met Bomans door Haarlem’.

Wij nodigen de leden uit de wandeling van dit boekje te lopen op zaterdagmiddag 10 oktober a.s. Bekijk ter voorbereiding vast de fotopresentatie (pdf download van +/- 40MB).

Tussen 14.00 en 15.00 uur staan bestuursleden bij de overkapping aan de voorzijde van Station Haarlem om de leden te verwelkomen. Die krijgen dan een prijsvraag mee, waarna ze op eigen gelegenheid de route volgen. (Breng het boekje en een pen mee!)

Bij café ‘De Wandelaar’ worden de deelnemers opgewacht door twee bestuursleden, die hen een kop koffie of thee zullen aanbieden.

Aan het eind van de tocht staan wij tussen 16.00 en 17.00 uur klaar om de ingevulde prijsvraag in ontvangst te nemen en om afscheid te nemen, want een gezamenlijke maaltijd zal dit keer niet plaatsvinden. Het is natuurlijk wel mogelijk zelfstandig of verenigd met andere leden (op eigen risico) ergens te gaan eten.

Komt u niet met het openbaar vervoer, dan kunt u uw auto bij station Haarlem in de parkeergarage plaatsen. U kunt ook gratis parkeren bij P+R station Haarlem Spaarnwoude en verder reizen met de trein (mondkapje vereist).

Uiteraard zijn er geen kosten aan deze wandeling verbonden. Wel verzoeken wij u vriendelijk u voor 3 oktober 2020 aan te melden via ‘bijeenkomst@godfriedbomans.nl’ of per post op ‘ Godfried Bomans Genootschap; Wolvenlaan 277 te 1216 EV Hilversum’, zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Hopelijk treffen wij elkaar op 10 oktober in goede gezondheid.