Jaap zoekt mooie verhalen

Jaap Toorenaar schreef het boek ‘Hoe verzinnen ze het? Bedenkers van onvergetelijke reclame aan het woord.’

Daarin nam hij onder meer de bedenker van ‘Wie is toch die man die op zondag altijd het vlees komt snijden?’ op.

Nu werkt hij aan een boek dat ‘Zijn leraar vertelde eens’ gaat heten. Het wordt uitgegeven door Thomas Rap.

Voor dit boek verzamelt hij prachtige uitspraken en verhalen van mensen die ons les gaven en geven.

U vindt meer informatie en twee verhalen van zijn eigen schoolmeester in Zeeland op www.mijnleraarvertelde.nl. Een boek met mooie verhalen van onze leraren in Vlaanderen en Nederland, dat moet ook mooie reclame zijn voor het leraarsvak.

Jaap mailde ons het volgende: ‘ Bewonderaars van de grootse verteller Bomans, moeten een oog of oor hebben voor prachtige verhalen. Misschien kunnen zij zich die ook herinneren van hun juffen, meesters, leraren en hoogleraren. Zou u uw leden willen wijzen op mijn inzamelactie en de genoemde website?’

Wat met deze gebeurd is!