Bomans’ beste

Het Godfried Bomans Genootschap is van plan om, in een wat verdere toekomst, een nieuw boek samen te stellen, met als titel BOMANS’ BESTE.
Daarbij worden de lezers van Godfried Bomans’ werk graag betrokken.
Er wordt beroep gedaan op de lezers van alle mogelijk werk, boeken of artikels van Godfried Bomans, om mede te delen wat zij het liefst in dit boek zouden zien staan. Hierbij wordt vooral gedacht aan korte verhalen, onderdelen van artikels uit kranten, een stuk tekst uit één van zijn boeken, uitdrukkingen, aforismen, gedichten, gezegden, kortom teksten van Godfried, die iemand geraakt hebben toen ze gelezen werden. Het maakt niet uit of het om een kort spannend verhaal, een niet te lange humoristische tekst of een emotioneel stukje gaat. De voorkeur van de lezers is uitermate belangrijk.

Uw voorstellen worden graag ingewacht op: bomansbeste@godfriedbomans.nl

Foto: still uit Andere Tijden uitzending ‘Bomans: humeurige humorist’