Inschrijfactie 2e druk bekroonde Friese vertaling ‘Erik’

regaad_erikpriis-mock-upOnlangs werd bekend dat Geart Tigchelaar voor zijn Friese vertaling van Godfried Bomans’ ‘Erik of it Lyts Ynsekteboek’ (Regaad, 2015) de Obe Postmapriis 2016 toegekend zal worden (zie hier). Daar zijn we als uitgever natuurlijk ongelooflijk trots op – en ook op Nina Peckelsen, want haar prachtige illustraties zullen de jury vast mede hebben overtuigd het boek te bekronen. De eerste, zeer beperkte oplage was afgelopen zomer al uitverkocht, en dat is natuurlijk prachtig. Maar helaas heeft Regaad, een stichting zonder commercieel oogmerk, niet de mogelijkheden om het financiële risico van een tweede druk te dragen, en dus kan daar geen sprake van zijn, ook al is het boek bekroond. Of… het zou moeten zijn dat u ons wilt helpen! Want we moeten zeker zijn van een verkoop van 150 stuks om uit de kosten te komen.

Vindt u dat er een tweede editie van dit boek moet komen, schrijft u zich dan in voor een of meer exemplaren via erik@regaad.nl. Geef vóór 15 oktober in de bestelmail uw naam en adres op, en het aantal exemplaren dat u wilt bestellen. Mocht u een (door vertaler een illustrator) gesigneerd exemplaar op prijs stellen, geeft u dat dan bij uw bestelmail aan. Zodra we de 150 voorinschrijvingen hebben gehaald, gaan we over tot drukken en krijgt u binnen een week of drie uw exempla(a)r(en) toegezonden. Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp!